pregnant or not?

kalau kita cek air kencing lpas tu nmpk dua garis comfirm ke mengandung...sbb kata orng klau dh cek ada yg tipu mengandung..

12 Các câu trả lời

Nk kpastian kne cek klinik..sbb pnah jd kat tmpat sy..dy cek sndri mgnd0ng tp ble dh wat buka n cek rahim kosong..sbb kn kes tu misi tekan per0t sy nk cek de ke x..

Sy cek memula kabur.. Sampai lah seminggu bru terang.. Dah terang baru pergi klinil sahkan.. Sampai dua klinik kena.. Hahaha alhamdulillah baru doktor kata positif

Betul. Kalau nk lebih tepat, p klinik cek. Sy mula2 guna upt naik terang benderang merah 2 line. Rasa mcm ye tak ye. So p klinik. Doc sahkan pregnant 😊

Upt yg beli dr drugstore boleh kate hampir betul.. cuma ade sesetengah yg bermasalah.. jd lps buat checking sendiri tu, boleh ke klinik utk confirmkan

Tipu mengandung tu mcm mana? Sis boleh ke klinik swasta uti scan atau buat ujian darah utk check bHcg level sis..

5y trước

oo...thank sis..😊

Sbb tu klu lps buat upt sendiri, terus p klinik, check dgn doc plk. Utk confirm btul2 ☺☺

kdg chemical prgncy sis... selepas positif kena test lg seminggu dua jika tk kuar period ..

Kalau line terang InsyaAllah confirm. Kalau line samar2 kena repeat lg

mngkin istilah yg lebih sesuai ialah kehamilan kimia. Cuba sis google....

5y trước

ok ok

Sy 2x check pakai upt..Alhamdulillah betul terus buat buku merah