morning sickness

kalau kira last period...hari ni masuk 6 week , ni anak ketiga,jarak pun jauh ptama dgn kedua 6 tahun yg skrg jarak 5 tahun,tak mracang tapi lmbat rezeki,cuma nak tanya knpa pregnant kali ni lain sikit simptom pening yg tramat ,mual teruk and kurang slera,makan pun trus muntah, apa perlu sya buat ibu2?

morning sickness
2 Các câu trả lời

Sy pun mcm puan juga..bru discharge sbb hmpir kena kencing kotor...doct pesan cuba juga telan walaupon muntah balik...cuba dptkan rehat untuk hilangkan pening...bila sy amalkan telan walaupon muntah balik..yg keluar hny angin dan muntah kuning..bkn mknan..makin blh telan mkn lepas tu..cuba sis..kita sama² kuat..

Normal..