1st time preggy.. tak tahu pape..

Kalau kandungan baru 21 week 6 days.. dah boleh rasa ke pergerakan baby tu.. and mcm mana ye nak tahu pergerakan dia.. kuat ke slow ke.. sbb kdg rasa mcm perut berkeroncong mcm lapar.. tp baru lepas makan je.. sis xtahu pape nii ??

1 Trả lời

14w,keatas dh boleh rse pergrakkan...Dia ade mcm grak slow @ kuat..

5y trước

klu perut lapar rse sakit n kosong je..Dan rse nk mnyunyah je..Tpi lau rse prgrakkan tu dgn sdri rse..Ade geli2 mcm tu..