fakta atau auta

Kalau dindiñg umh kuning kereta pon kuning blh mybbkn kuning bby lmbt turun ke?auta atau fakta

71 Các câu trả lời

Taktahu la mitos atau fakta tapi ramai yg setuju tu adalah fakta . Bukan apa , sesetengah bayi mmg mempengaruhi minda dia dengan apa yg dia lihat .

Smlm p beli baju bby,ingat nk pilih yg warna kuning sbb nmpk lawa,,skali mak mtua ckp,jgn ambk kuning,,nnti ank kuning😅 xtau betul k x🤔

Baru haritu survey barang baby pastu mak saya kata jgn beli baju atau barang warna kuning, nnt baby kena kuning 😂😂 kelakar pulak dgr

Tula. Sy cat bilik colour kuning. Pastu biras sy ckp nnt bby kena kuning la, apa la😅 iyeke. Tkkn hanya sbb warna kuning😂

Auta. Dr.amalina dah jawab ttg isu baby pakai baju kuning naik kuning 🤣🤣🤣🤣 dan baby baru lahir belum dpt melihat

Auta. Kalau cmtu, langsir kuning, bj kuning smua xleh pkai la.. buah2, mknn warna kuning pn xleh makan la ye?😅😅

Auta ja.. Sebab awal2 baby lahir dia xkan nmpak apa pun wrna.. Sampai umur 7bulan kot klau xsilap..

Setauh sy penyebb baby dpt kuning Faktor golongan darh kita sis Bkn psl wRna ke ape

Auta.. punca kuning pada baby d sebabkan hati belum matang.. dan penghasilan bilirubin yg byk

Akan menyebabkan ibu yg baru lepas bersalin naik kuning bukan baby. Hehehe tak lah gurau2 .