fakta atau auta

Kalau dindiñg umh kuning kereta pon kuning blh mybbkn kuning bby lmbt turun ke?auta atau fakta

71 Các câu trả lời

Xturun2 la kuning baby tuh.. 😂😂😂. Gurau2.. Xada kene mengena sis.. 😁😁

errr hahaha tak pernah dengar pulak...cuma mak sy cakap elakkan pakaian warna kuning

hmmmm sy beli baju wrna kuning untuk bby sy xpasal2 kene bebel ngn makcik bwang🤣

Semestinya Auta! Hehe... Nk cpt turun kuning baby kerapkan penyusuan sahaja ☺️

Kami pula jemur baby start pukul 8..dlm 10 minit mcm tu.. Utk kurangkan kuning..

auta sis rumah kami chat putih kreta pun putih ank x putih2 pun 😂

5y trước

Aduh tergelak sy bace😆😆

cba sis ksh mndi bby air yg tmpt cucu bras tu..dn slalu ksh susu bdn

Auta .. Bby sy x dkelilingi kuning pun,kuningnya sbulan,😅😅😅

cba sis ksh mndi air yg bkin cucu brs tu..dn slalu ksh susu bdn

Auta sis 🤣🤣🤣semua tu xde kaitan pon