Berpantang sendiri

Kalau diberi pilihan mommies akan berpantang dengan cl dan continue pantang sendiri atau pilih untuk mak mentua jaga di kampung? Boleh bagi suggestion tak. Saya ada je duit nak hire cl, tapi biasa la mak mentua taknak kita membazir duit dia ajak pantang dkt kampung. Siapa ada pengalaman lagi ok pantang sendiri after cl balik or ada orang jaga?

2 Các câu trả lời

sy pilih pantang sendiri.. masa anak pertama pantang rumah mak sendiri pon sy rasa x selesa sebab bukan bilik sendiri😂 ni anak ke dua mmg pilih pantang dkt rumah..lauk pantang suami masak sebelum g kerja.. yg lain tu buat sendiri

try follow ig eja_confinementhelper..dkt sana dia ada ajar berpntang tenang jika nk brpantang sndri..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

4t trước

sm2😉🫶🏻