CL ATAU TUKANG URUT KAMPUNG

Hi mommies, sy nk tanya berbaloi ke amik CL utk pantang nnti, or better amik je yg tukang urut kmpung yg selalu mak mak kite guna dulu dulu. CL pakejnya banyak tapi saya xthu penting ke atau yg tradisional yg biasa org guna tu, sudah memadai

2 Các câu trả lời

Tak ada pengalaman CL, tapi msa gugur tahun lepas 2kali, mak saya panggil tukang urut kampung. Alhamdullilah sedap je dia urut, walaupun seumur hidup tak prnh rasa urut. Saya pun insyallah bulan 6 ni bersalin, amik tukang urut tu jugak tapi tukang urut kg tu mmg dia ada buat pakej jugak tapi saya tak amik, kalau makan, masak, Alhamdullilah mak saya buatkan, kalau baby Insyallah suami uruskan dgn diajarkan oleh mak saya. Macam ada bincang dengan mak, takut mak saya tak larat ke ap, tapi mak saya lebih risau takut lain pulak pnjagaan dia dgn org lain. 🤭 mmg tak ambil la, 100% mak and suami nanti insyallah. Tapi kalau CL, try sis tngk pakej yg berurut, bertunku, baby semua, stgh masak pun ada skli kan. Insyallah sma ja pntang mcm org dlu2

1y trước

Alhamdullilah, mak saya pun tanya tanya org, adik beradik la semua masa tuu. Mmg mula2 survey2 jugak.hehe. Insyallah sis nnti dpat tukang urut atau CL yang terbaik. Try tanya area rumah sis, mcm jiran yang prnah amik tkng urut n CL sblum ni. Insyallah ada tu nanti🥰

sye amek cl. utk urut, lulur and uruskan bby. bukan xnk amek tukang urut kg, tapi tu lah sekali dia tekan, rasa nak tendang je makcik tu 🤣🤣 sbb masa gugur dulu sye amek tukang urut kg, nohhh mcm nak putus urat die tekan. nasib makcik tu x kena tendang 🤣

2y trước

okay sis thank you so muchh