Basuh pakaian baby

Kalau dah masuk 28weeks boleh dah ke basuh pakaian baby apa semua? Sebab first time jadi mom So taktahu sangat, takut basuh awal awal nanti kena basuh balik. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

27 Các câu trả lời

sya dulu basuh hari ni tiga hari kemudian beranak😂😂 sehari sebelum beranak pun masih angkat berat dn jalan²🤣

oke je, pastikan kering elok dulu terutama kalau nak pack masuk plastik. tutup elok taknak berhabuk dalam simpanan.

Sy basuh masa 33w 😆 tapi dh tak larat dh, sbb basuh guna tangan kn. Last2 suami yg tlg basuhkan

boleh basuh. dn pack dlm beg siap2. sebab kita xtau bila baby nk keluar. atleast kita dh standby awal2😊

Sy basuh start 7bulan sebab takut tak larat. Pape pon prepare sikit2 nanti buat sekaligus lagiii penat.

sy 36w baru beli barang2 baby n terus basuh dan terus kemas..skrg tunggu masa je nk meletup😅

Boleh.. lepas basuh simpan terus dlm box. Jgn dibiarkan lama kt ampaian baby tu, takut habuk

basuh awal okay je sis, lepas tu simpan dalam box supaya tk terdedah dgn habuk..

basuh awal simpan elok² .. saya 37w baru nak setel kan semua .. jangan ikut yee🤣🤣

sya 26 week dh basuh... pastu susun kat beg... skng dh 31 week... first mom juga..