Air Zam Zam 40 Weeks

Kalau dah 40 weeks masih takda tanda2 bersalin lagi..boleh ke sy minum air zam zam? Ada kesan ke camne? Bole share pengalaman tak?

20 Các câu trả lời

Saya punya due 13/7 nie tapi still belum ada tanda2 nak bersalin..tapi belakang pinggang dah mula sakit2…

saya pom sama 40w 2 Hari...tak brsalin lagi...bby xnak keluar lagi 😅😅

2y trước

samalah...dah 2 malam di hospital bermalam

due sy 28/8 tp masi blm ada tnda2 lgi, risau juga ni sbb ank prtma dn x ada pnglmn.

2y trước

sy dah bsalin pada 4/9 😂 overdue

Saya pun belum ada tanda, sakit sikit2 tu ada laa. Esok due. #anaksulung

3y trước

bila bersalin tu sis?

saya pun blm ada tanda2 sakit... tarikh due hari ni

2y trước

smala kita..due dte smlm 17hb..tp xde rsa ape2 lg..bby malu nk kua lg kot🤭

sya dah overdue 4 hari..doakan bby cpat2 keluar..xsabar dah nk tngok muka bby..

saya pun 40 minggu 5 hari sdh belum lagi ada tanda-tanda nak bersalin ni..

sama lah sy dh week 40 2hri xde tnda. hrp minggu ni bby keluar

sye nie 40 mingu 2 hri x bersalin lagi. 24 serah dri..

2y trước

sme la, sy 19hb due tp blm da tanda2. esok 23hb dh jmpa doc lg

Boleh je minum