32weeks boleh bersama x?

Kalau da 32weeks tu Masih boleh bersama ka?sb rasa macm lain ja time bersama suami semalam terus kami stop..sapa ada penglaman?

2 Các câu trả lời

Antara petua mudahkan bersalin adalah kerap bersama suami. Tapi tgk juga kondisi masing². Takut x berapa selesa sebab faktor perut yg makin membesar kan. Better buat pada kadar yg sekejap tapi kerap lagi² di minggu² akhir.

saya bersama juga .. tapi secara perlahan dan ambil masa .. tapi ikut diri kita juga ... mana mana yg selesa