Jenis Lampin Pilihan Anda!

Kalau cakap bab lampin ni, pening nak fikir jenama satu hal, jenis lampin pun satu hal. Tapi sekarang ni Min nak tanya, mommies selalu beli lampin jenis yang mana?

Jenis Lampin Pilihan Anda!
40 Các câu trả lời

masa bby pakai jnis tape. kalau ank tgh lasak bergerak pakai jnis pants. tp skrg ank suka pkai jnis tape pulak. mungkin dia rasa bnda baru. msa bby dia x ingat prnh pkai. haha.

Sekarang guna yang pelekat. Tapi rasa macam nak guna yang seluar sebab bb terlalu aktif susah nak pakaikan yang pelekat😅

Setahun kebawah selalu nya pakai lampin pakai buang (pelekat) dah berjalan kena la pakaikan lampin pakai buang (seluar)

masa baby pakai tape sampai umur sebulan da 2 bulan pakai seluar pulak sbb anak besar pakai jenama huggies

𝙻𝚊𝚖𝚙𝚒𝚗 𝚙𝚊𝚔𝚊𝚒 𝚋𝚞𝚊𝚗𝚐 𝚜𝚎𝚕𝚞𝚊𝚛

lampin pakai buang.. sbb klu ayah dia yg urus ank2.. dia kata leceh guna yg seluar.. hihi

Dua2 pun okey jer...dh pandai berjalan lbh suka jenis pant..sng nak tukar😉

Both…tgk perkembangan baby,kalau dh start brjln mmg belikn sarung terus

y seluar..xleh pkai pelekat bb p cabut pelekat..sedar2 je dh mogel2..😂

Lampin pakai buang seluar,sbab ank terlpau ektif x pndi duduk diam