Lampin Pilihan Anda!

Ada ibu-ibu yang prefer pakai lampin jenis seluar sebab senang dan mudah nak pakaikan pada anak. Anda team yang mana satu?

Lampin Pilihan Anda!
28 Các câu trả lời

siang pants . malam tape . kenapa malam tape , mudah nak tukar tengah malam kalau baby terjaga . kalau siang pakai pants sebab kadang tak sedar anak bukak tape sendiri baby baru 7 bulan 😂

Anak 5bulan. Selalu guna tape tapi atoknya adiahkn jenis pants. Bila guna seronok pulk. Cepat senang. Tak sempat anak nk pancut dah siap pakai 😂 hehe

dari ank pertama, beli Pampers yg jenis tape je. xpernah try pant. xtau knp. nampak mudah yg pants. tpi rasa dua² oke ☺️

saya kedua2 nya...tapi lebih kepala seluar sbb bila dia dah besar dia akan cuba guna seluar dalam dah

dua² prnh kasi pakai.. tpi skrg sy prefer tape.. nti pndai berdiri sda baru pakai pant

time baby tape, dah masuk 9 bulan boleh dah bagi pant sbb senang dia nak bergerak.

masa deorg bby xleh jln lg guna jenis lekat dh bole jln guna seluar je senang .

Dua-dua, jenis seluar guna bila nk travel kalau pelekat tu masa dekat rumah..

pakai tape masa dia baby..bila da lasak xreti dok diam terus pakai pants

anak dah pandai merangkak terus tukar pants. jenuh nak kejar 😂