Test UPT

Mommy baru semua ni tolong ya baca instruction sebelum buat ujian UPT. Tolong pastikan kurang minum air sebelum buat UPT supaya level HCG tu tinggi and lebih digalakkan test UPT tu pagi2 bangun tidur terus kencing terus test. Senang detect dalam UPT kalau HCG tinggi. Tolonglah stop tanya soalan yang obviously tau jawapan. I yang new mommy pun annoyed tengok perangai mommy yang mcmni. Kalau tak yakin, buat scan baby. Ade kantung, adelah. Takde, cuba lagi. Bila topik untuk tambahkan ilmu, takde orang nak jawab tapi kalau gmbr test kencing orang laju je apply lepastu jwpn sama je. Tak jemu2

1 Trả lời

Hahaha..dah byk kali org bersuara bab ni sis,tp still ade yg post upt dia..padahal masa beli tu boleh je tny farmasist mcm mana nk guna..dia akan ajar..tp tetap nak tny dlm apps ni 😊