Susu

Kalau bagi susu full cream yg dlm kotak tu untuk bayi boleh kah?

6 Các câu trả lời

Saye pernah terbace, boleh bagi tapi susu tu mesti di didihkan terlebih dahulu. Pernah ternampak satu article, tapi kene 8bulan ke atas.

boleh x kalau campor susu full cream dlm makanan bby , contoh mcm puri buah kita blender sekali dgn susu full cream sikit , bby 6 bulan ??

2y trước

Boleh takda masalah bagus untuk naikkan berat baby

Umur bb brpa??try bg sikit dulu klu slps bbrpa jam tdk klr alergic/kembung perut,br kira ok

Susu full cream bawah 1 tahun (8 bulan ke atas ) perlu didihkan dulu.

Umur baby berapa? Kalau 1 tahun lebih ke atas should be ok

Xsilap susu tu utk bby 1y ke ats