Susu kotak

Hai mommies. Kalau nak minum susu kotak tu kan, better ambik yg low fat atau full cream ya?

10 Các câu trả lời

masa sy mai kursus diet pemakanan ari tu .. pakar tu kata dua2 elok sis... tpi klau tak nak badan cepat naik better ambil yg lowfat ... manfaat dia dua2 sma je utk ibu hamil 😊😊

Tengok keadaan Puan. Dlm trimester1, I ni turun berat badan mendadak lebih 8kg. Masa tu minum full cream. Lepas berat badan naik balik, kita mau maintain/control, tukar pulak low fat

depend atas Bdn sis...kalau jnis berat x Naik, alahan pun teruk better yg full cream... kalau sis berat Naik mendadak better yg low fat

low fat byk sugar dr full cream.. sy pilih fresh milk atau full cream

Ari tu nurse kat kk sarankan low fat je. Jangan full cream.

kalau sy, sy amek yg fresh milk ..

Pasteurized fresh milk the best. 2nd,low fat

sy mnum yg fresh cream sis...

Kalau sy full cream sedap

Amik yg fresh milk