Baby kembar tapi tak normal

Kalau baby yang kembar tak normal ni doktor gugurkan ke memang tak da cara lain dah ke macam mane?ngandung prtama tak normal doc gugurkan kedua dah gugur sendiri ni esok jumpa doc kata kembar tak normal juga😔

2 Các câu trả lời

Hai sis jangan bersedih Tuhan pasti gantikan yg lebih baik nanti. Sabar ye. Saya tak tahu tapi doktor berpengetahuan & berpengalaman. Nasihat doktor pasti yg terbaik utk kita. Saya pun pernah keguguran kembar 4 tapi next month Tuhan terus gantikan dgn yg lain sis. Skrg sis sudah pregnant?

hi sis.. blh Tanya perkembangan..