melahirkan bayi kembar

As salam...hai ada tak mummy2 dlm yg boleh kongsi pengalaman melahirkan baby kembar? contoh weeks keberapa dah beranak? kembar lain uri atau kongsi uri? beranak normal atau czer? komplikasi yg ada?terima kasih?

1 Trả lời

Adik sy beranak kembar mse 36 week 6 hari secara czer.. berkongsi 1 uri tp alhamdulillah twin lahir dgn berat 2.41 dan 2.47

5y trước

Lain uri lain kantung kak...kembar tak seiras.skrg kedudukan baby sorg normal sorg songsang,kalau ditakdirkan czer saya terima ja janji baby2 selamat.skrg pon sakit perut memulas2..terfikir jugak dah nk beranak ke , sbb ni baby first...xdk pengalaman lagi😄