...

kadang2 rase confius. mdngandung ke tak hahaha sbb perut kecik sgt ? 3bulan.. siapa mcmni???

125 Các câu trả lời

Sy masuk 6bulan baru nampak, tu pun org ingat sy 4bulan 😅 Takpe sis, janji mak dan anak sihatt 🤗

As long as ur bby okay and normal..kang dah sarat nanti jgn komplen susah nk jlan la ape la nanti.😅

Sama sis sya dah 7 bulan langsung x lampak perut sis sampai orang ingat mengandung baru 4 bulan saja

Saya pun 3 bulan tk nmpak perut kadg org lain da 7 bulan pun tk nmpk 🤣yng penting cek baby ok siht

sama la,sya dlu pun xnmpk jg. masa 5buoan pun masi kecik,lau tgk mcm perut buncit je.😅

Sme la gn sye sis..3 bulan xnmpk perut cuma lepas makin perut mngeras bru nmpk buncit🤣

Klu bdan besar..memang x nmpk tu..tp klu bdan kecil..mmng 2bulan pun nmpak suda😄

Normal sis..bergantung pada orang jugak. Ade dua bulan dah nampak perut macam saya..hehe

kalau first baby rasanya normal...sebab saya 5bulan lebih baru nampak perut timbul

3 bulan bby kecik lg sis. tunggu dgn sabar dulu ye. nnti perut besar la tu pasni.😃