Ye Ke Tak

Saya bru 16w4days.. Tapi kan bile saya baring telentang.. Kadang2 ade rase guduk2 cm kene tumbuk tu.. Hahaha.. Dlm 3 4 tumbukkan.. Tu baby gerak ke ape... ??

6 Các câu trả lời

Baby gerak rasanya sis. Maybe dia x selesa. Atau dia nak sembang dgn mommy dia. Hehe. Biasa kalau baring mengiring dia diam. Nt kalau baby dah besar kita baring mengiring pun dia tumbuk2 juga perut kita. Sbb dah sempit agaknya kan. 😊

5y trước

Hehehe cm tu rupanya rase baby.. Hehhee

bby da nk start kacau ibu die la tu. hehe...nnti da besa sket lg, kite mengiring klu x kne kedudukan die,lg kuat die guduk2...dh mcm kite kacau posisi die pulak...mcm comey je. haha

5y trước

Hahaha.. 😍 Comey laaa... Cm tu rupenye rase nye yee.. Hehe.. Saya ingt perut sy ni tebal.. Ingt xdpt laa rase awal2 ni kan.. Haha..

Bykkan baring belah kiri sbb baby akn dpt byk oxygen klu belah kiri..

5y trước

Yes hehehe 👍

klu dh besar tu jangan terlentang, takut baby tu tertekan, terlemas ke apa sebab perut tu akan nak jadi flat

mngkinn sis... dh boleh rase die gerak..

biasa nya kalau dh 3 bulan ke atas kot xsilao kita x boleh baring @ tido terlentang.. msti mengereng ke kiri @ kanan je..

5y trước

Ooo yeke.. Huuhu tapi tu laa.. Saje je terlentang jap lurus pinggang.. Mmg xdpt telentang pon kan.. Rase senak