10 minggu 6 hari rase baby gerak

Hi, siapa pernah baru 10minggu 6 hari tapi dah rase gerak2 ..tak selalu kadang2 je.. sbb ank 1st. Tak ade la seawal ni.. boleh ke rase baby gerak seawal ni?

15 Các câu trả lời

yesss sis sy waktu 10 week pun bole rasa gerakan dia pelik sebab janin masih kecil lg ragu2 juga tp smlm gi scan dh msuk 11 week terpapar jelas dlm screen bole nampak janin tu bergerak sdri..sy pun pregnant baby first..pedulikan kata org nak kata apa yg penting enjoy the moment setiap org tkkan alami benda yg sama n ikut badan masing2 juga

usually kita dapat rasa pergerakan janin tu starting minggu ke 18 ke atas. i dapat rasa janin bergerak pun masa week ke 19. tu pun manja manja jee 🥹🤍

mgkin angin sis..sy 18w baru rsa gerakan baby, tu pn light2 je just mcm ada denyutan area bwh pusat..20w makin kerap rasa

Tgk kedudukan placenta. kalau kedudukan kat belakang bole rasa awal. kalini sy placenta kt depan jd lambat sy rasa gerakan.

tak mungkin sbb janin masih kecik, besar seinchi lbh how to rasa. most probably angin dlm bdn.

kita peknen mmg akn rasa mcm baby gerak . even terlalu awal lg . enjoy the moment mom to be 🥰

2mo trước

haah betul

Sy pernah masa 10 week rasa mcm baby gerak2.Kebetulan nk g scan.Masa scan doktor tunjuk n ckp angin penuh

Angin je tu sis.. baby is still very very very small at 10 weeks

hi, sy 13weeks+ bru rasa kick halus, maybe sbb sy kurus

Bukan sis. Tu angin sis 😂 10w tu baby pun kecik naww