Hai ,nak tanya pada yg pakar ,sy dah delay period 8hari sy try bt upt n negative maksudnya sy xpregnant la kan?sbb sy selalu sakit belakang,rasa lesu,

Kadang2 rasa berangin nak muntah sy risau faktor lain cth cysts,or fibroids Sy ada check doc jg dia minx sy tgu dlm sebulan lagi utk check balik?kdg2 tu instinct rsa mcm pregnant tp bila dh check xda pon xnak berharap sgt..ada x yg pernah lalui situasi sama mcm saya...tq semua?

2 Các câu trả lời

😅 Saya pernah macam ni masa pregnant. Biasalah, baru kawen. 1st baby lak, mana nak tau. Rasa X sedap badan,tambah time meniarap tu rasa X selesa. Buat upt negetive,3x buat. Last p klinik bidan muslimah, gtau doc apa masalah. Terus doc scan. Alhamdulillah, time tu baby dah 6weeks. Mommy X tau, mommy siap ride dari ipoh-kl ngan baba 😂😅 nasib baby X da apa

5y trước

Aamiin... Semoga dipermudahkan

Masi awal sis.. Saya pernah delay period slma 2 bulan lpstu sy cek upt neg, then try lgi bulan yg ketiga cek upt dpt double line

5y trước

Owh ok sis,so skrg u dah berapa bulan?