perut besar

Kadang sy dlm dilema ..kawin bulan 12 bulan 1 period lg lpas tu bulan 2 tak period cek prgnant n now dah 10 week 5 hari ..masalah skg ramai tgur perut sy besar sngt nmpk sngt baby bump mcm org 5 6 bulan ..mcm diowg pk ngtif pulak dkt sy ...mohon pncerahan ada x mcm sy tq

1 Trả lời

Alah biar je la sis. Perut kita kan, bukan perut diorang 😅 ada orang stress pasal org tegur perut kecik. Besar pun orang tegur. Mulut manusia takkan pernah berhenti bercakap 😁

4y trước

Pedulikan je sis. Dah nak besar nak buat macam mana 😅