Period delay tapi takda simpton hamil

Salam semua. Period sy dah delay 4 hari. Sy skrg consume susu efferty and folic acid. Sy ada cuba check upt 2 hari sblm period (saja2) tp turned out -ve dan expect period mcm biasa. Reason bulan lepas cycle ke 30 dah period. Jadi since dah passed cycle 35 hari saja lah sy check. Skrg dah cycle 40. Risau pulak period delay. Takda simpton2 hamil. Sy rasa biasa je. Tak rasa nak period tak rasa mual2 cramp perut. Siapa ada pengalaman mcm sy? Sy tak berharap sgt tapi sy risau mgkn perubahan horman buat period sy delay 😣

5 Các câu trả lời

Saya pun minum susu efferty since las year, alhamdullilah senang jumpa waktu subur (pakai opk). Now period delaya since nov upt sama negatif juga.

kak cek upt hari keberapa dpt positive???saya mcm kakak skrg delay period tapi xda simptom hamil or apa..rasa biasa jak

1y trước

saya skrg ni dua hari da lmbt msk today tiga hri tpi upt semua negative..xpernah saya begini..xtau nk cek lagi ka tdk if xperiod juga lps smggu

ye btul tu prubahn hrmon x stbil tu sis..or sis risau rujuk doc trus..smge dpmdhkan sis

3y trước

Kalau period lmbt lg perlu ke sy minta doc bagi ubat turunkn darah? Sblm ni tak pernah jadi mcmni. Period sy teratur stp bulan mesti dtg.

Hi. Pregnant ke sis?

2y trước

Dah beranak dah. Anak dh 2 bulan lbh

perubahan hormon tu

1y trước

Dh beranak dh pun sis 😅 anak sy dh 1thn 4 bulan