jumpa pakar ?

Jumpa pakar lah hri ni ye baby....36weeks2days☺ jgn kluar lagi ye naaak oiiii...musim2 mcm ni...ikut due more better? lahir lah kte ssme hri jumaat ye...klo ikut papa hri rabu...? Kalau xmoa ikut mama n papa..lahir lah trikh anniversary mama papa ye...hehehheeh

jumpa pakar ?
3 Các câu trả lời

Boleh tahu sis stay area mana? Saya baru juga pindah JB ni (Bandar Pulai Jaya, entah area JB ke Skudai masih bingung lagi) so pernah ke klinik ni untuk booking temujanji tapi nurse kata saya kena ke KK Taman U, anak kena checkup di KD Kangkar Pulai saja. KK Taman U tu aduhaiii parah benar ramai sangat patient, stress saya berklinik sana.

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. 🤲🏻🤗

semoga dipermudahkan urusan sis