24/08/2021 - 8 weeks 6 days

Jumpa doktor pagi tadi untuk scan. Tapi masih kecik sgt susah nak nampak😅 kena suruh dtg lagi after 2 weeks. This is my first baby❤️ based on bumil yg sudah berpengalaman, should i go to clinic swasta to scan? Or just wait for 2 weeks for second scan?

2 Các câu trả lời

better tgu 2 minggu lgi.. insyallah ada rezeki sis.. 8 minggu tu ikot tarikh last period ka?? kdg2 tarikh tu x sama ngn usia kandungan.. tgu scan dlu.. nnti bru tau brp usia kandungan.. mcm sy scan ikot bwh , bru jelas nmpk..

x pe sis ,,kdg awal2 mmg susah sikit nak nmpk..sis tunggu je lagi 2 minggu ,,sbb lagi Best kalau nmpk dia dah besar sikit kan🤭

3y trước

betul tu .