5 weeks baby scan but still cant see baby

Hai yalls. last week i go to med checkup to clinic and dr scan for my baby, she said the baby are still cant be seen. is it normal? sorry this is my first experience pregnant

5 weeks baby scan but still cant see baby
38 Các câu trả lời

saya pon mcm tu sis. org kate normal. dah nampak kantung tu alhamdulillah. jage makan. minum air byk. kalo. boleh 3liter sehari. scan nampak kantung jee. dokter suruh dtg dlm 2minggu lagi. tapi saya nak tgu sampai 10week kandungan niy baru scan lagi.. 1/3 niy cukup 10week hehe. doakan saya jugak yee.. tak sabar nak tgom baby dlm perut sendiri. first baby laa katekan. dah 2tahun lebih menunggu

3y trước

semoga Allah mudahkan urusan kita smua ye sis.... smpai bersalin

cuba try scan dr bawah.. sllu nya 5wks x nmpk kalo scan dr ats mungkin d sbbkn msh kcik ataupn perut kt tebal sikit.. baru2 ni sy scan 5wks, dorg x nmpk n suspected luar rahim.. last2 p mnta scan dr bwh, nmpk kantung.. then repeat scan utk 6wks, baru nmpk yolk sac.. mggu dpn mo check lg pkembangn baby mcm mna

3y trước

sama sis... saya aritu 4weeks pun xnmpk kantung lagi die suh dtg 1bulan lagi semogalah pda 10hb 3 nty da nampak

Sy scan masa 6 weeks tp nampak kantung ja dan usia kantung baru 5 weeks. Scan lg masa 7 weeks nampak jantung baby tp kecil sangat dalam 1cm. Lepas buka buku pink kat kk 12 weeks nampak dah bentuk baby. Jangan risau masih awal lagi

3y trước

Haah sama dgn saya, scan masa 6week, nampak kantung jee

awal lg. kalau ada masalah, doc akan refer hosp utk scan bawah. masa tu mst nmpk. sy pernah scan bwh di hosp sg buloh. masuk je kt bwh..terus clear nmpk. tp kurang selesa laa...cuma lega sbb jelas nampak kantung dan baby.

Kalau awal awal lagi mmg tk nmpak . Sye dulu 5w scan nampak kantung je tupun doktor kate tk cantik harapan 50/50 . Then 10w checkup nampaklah seketul dia kt dlm 🙂 . InshaAllah yg baik baik je .❤️

3y trước

InshaAllah . Doa baik baik

Insyaallah akan nampak baby nanti.. mcm sy mase tu 9minggu 3hari da nampak baby, walaupun kecil lg, rase excited bile nampak baby, baby tu main sembunyi2.. apapun jangan lupe jage kesihatan tu ya

sya scan time 5 week 5 day nampak kantung dan bby terlalu kecil still tk nmpk jantung. time tu sya masih ada bleeding agk risau sikit. 6 week 4 day scan lagi dah nampak jantung brdegup sudah😊

3y trước

ada 2 minggu lebih. scan utk kali kedua doc bagi makan ubat hormon . terus okay sudah.

Normal. 8 week ke atas baru senang nampak. Scan lagi sekali, minum air banyak2. Penuhkan pundi kencing. Nanti pundi kencing akan tolak rahim ke dpn. Jadi senang nampak. Lps scan baru kencing.

3y trước

alhamdulillah sis terima kasih ya atas jawapan ni lega hati saya sis. terima kasih yaa

i scan 7w tak nampak, just nampak kantung and yolk sac.. alhamdulillah 9w scan baru nampak.. so doc kata mungkin tarikh lari sebab janin saiz 1cm and dah dengar heartbeat baby..

Saya pun 5w5d scan belum nampak kantung lagi. Scan ke-2 kali masa 8weeks baru nampak kantung. Nanti week 10 baru doctor scan lagi untuk cek heartbeat.