nama bby.

jum mummy2 skalian suggest nama bbygirl dan bbyboy yg bermula dari huruf A dan Z. contohnya Aryyan Zulhilmi. tengah cari nama bby hihi

25 Các câu trả lời

cri name dn maksut yg baik supye ank tu ade perwatkan name tu.. lebh baik ambil name para sahabat .. cri je Google bnyk.. cume kita gbungkn je nanti..

Cek google sis,bertimbun kat sana..sya pun cari kat google lagi banyak pilihan..dan terjemahan yg memberi erti.

Arianna zuhaira - suci, yg berseri Asyraf zulfaqar - lebih mulia, nama pedang nabi muhammad

Anak Pertama Alya Zayra Anak ke-2 Adhwa Zuhaily Now pregnant anak ke-3 Belum tahu jantina

***GIRLS*** Amira Zara Adila Zulaikha ***BOYS*** Aakif Zakwan Amir Zarif

Wow banyaknya cadangan. Semoga mommy jumpa nama yang diinginkan ya

Hi. Lelaki: Aisar Zulfikar Perempuan: Aisyah Zalikha

Aryana zahirah Arman zafran Arni zulaikha Arman zulqanain.

Aariz Zafran Anaqi Zakwan Ammara Zuhayra Auliya Zahra

Amira Zulaikha Anis Zahra Adam Ziqri Ammar Zuhairi