bersalin

jom share2 . ibu2 semua bersalin normal ke czer ? ?

217 Các câu trả lời

Anak sulung normal & koyak . Alhamdulillah snak kedua normal tnpa koyak . Harap bersalin anak ke3 bln 8 ni normal tanpa koyak . 😊 doakan Saya dipermudahkan ♥️

5y trước

mcm mna normal tanpa koyak sis..mkn apa...

Anak pertama 2.5kg normal (gunting n jahit) Anak kedua 3.0kg normal (gunting&jahit) Anak ketiga 2.5kg normal(xgunting n xjahit) Sekarang tggu baby no 4 plak

Beranak normal dah rasa...beranak czer pun dah rasa....dua2 pun ok ja...sakit serupa tu jugak....janji anak dan ibu selamat...alhamdulillah

Siapa nak tips tu cuba dlm 7bulan tu sis minum minyak kelapa dara... Saya mase anak ketiga amalkan tu, alhamdullilah bersalin normal n xjhit

Normal sis..skit nya skjap saja..3-4ari sdh blh jln2 tp slow2 la..insyaallah dgn izin allah anak ke2 ni mo normal juga la☺️☺️

Sya bersalin normal tapi dengan bantuan vacuum . Mestilah kena gunting dan jahit 😣 sekarang sedang berpantang dh masuk hri ke 13 .

Sama la kita normal tmpa gunting dan koyak... Tu utk ank yg lahir sbelum ni, utk kndungan skrng tak tau lg hrap mcm tu la jugak 😀

Klo sye tk kisah normal or czer .. yg penting dua2 selamat dan sihat .. sakit nye lebih kurang je .. klo czer pantang nye bnyak ..

Semestinye normal..anak frst alhmdullilah bslin normal..insyallah bslin ank kedua niy pun biarlah normal jugk..aminnn😊

Anak sulung bersalin normal + vakum. No 2 dah "simpan". Semoga yang no 3 ni pun normal macam abang dia. 😊😊😊