Susukan Baby

Jom share, para ibu semua susukan baby sampai stage mana? 😊

Susukan Baby
262 Các câu trả lời

Master...anak masuk 2 tahun dpt adik.. ank2 sy 4 org n jarak 2 tahun n semua fully BF..🥰😄😊

Yg sulung sampai umur 2thn 6 bln. Hopefully yg no 2 ni pn sama mcm abg nya.aamiin

Izajah..klu x smpai master..tapi pregy..so doktor sruh stop bf

First baby smpi 3 tahun Second bby masih bf da 2 tahun wlpon tgh prgnant 😅

Tak tahu stage brpa dh ☺ sb susu kan baby smpi umur 3tahun 🤗

Ikut step di atas lebih krg ...yg last smpai skrg 4 tahun 4bln masih bf ...

Anak first ijazah Jee Anak second phd Hopefully yg bakal keluar ni pon phd

Anak sulung 1yr 6 bln Anak no 2 1yr 6bln Anak no 3 2yr Anak no 4 1 yr 6bln

1st kid -PHD 2nd kid- Diploma 3rd kid - Diploma, aiming for Degree..🤣

anak pertama saya BF 2tahun 3bulan . terus stop sebab nak dapat baby baruu 🤭

4y trước

tahniah mommy! Saya jumpa telegram channel ni https://t.me/tipspenyusuansusuibu sangat membantu dalam bf journey saya. harap dpt bantu mommy jugak nanti