Susukan Baby

Jom share, para ibu semua susukan baby sampai stage mana? 😊

Susukan Baby
262 Các câu trả lời

SPM pn x smpi...😂😂😂 ank bru msuk 2 bln suami kmlngan sy tpksa jga suami d osptal 1 buln lbih.. blik rmh ssu dah kurang brapa hari d rmh suami msuk ospital lg dan bgitu la 2 3 kli... bila suami dh ok...sy plak msuk osptal sbb batu hmpedu... sy tpksa mnum ubt dan x blh mnyusukn bby..

Utk anak first alhamdulillah melebihi level PhD (29bln). Sekarang menyusu utk anak kedua pulak (9bulan9hari). Semoga kita semua dimurahkan rezeki utk dapat menyusu anak sebaik mungkin 😍

1st anak sampai umo3 tahun 2nd anak anak sampai umo setahun je sbb x tahan dua2 anak nak menyusu dlm masa yg sama sampai kena gastrik, anak ke3 ni sy rancang nak bg susu campur sbb keje.

Anak prtama dapt BF smpai 3 buln je.. Sebab susu takde... Anak kedua baru nak masuk 3 bulan.. InsyaAllah.. Sampai level PHD kot menyusukan dia..

Yg sulong smpai PHD Yg nom 2 smpai spm ja..🤣(kuning bby tggi,susu bdn x serasi) Yg nom 3 ni xtaw lah sekarang 10bln baru..

UPSR kot 😅😅 sebab dapat nyusu tak sampai sebulan.. sebab dah nak kena masuk kelas.. anak tinggal dengan daddy dia

Si Abg - Ijazah ja sbb dia berenti sniri mngkin sbb prgnnt kan Adiknya.. Si Adik - Sedang menghampiri PhD 11/10/2020

Yg ptame n kdua smpai phd, yg ketige smpat 48hari je mnyusu..pas tu pegi tinggalkn mama dye..Al Fatihah syg ank mama

4y trước

Anak syurga.. al fatihah.. semoga sentiasa kuat ye sis

anak 1st smpai master jer then susu auto xde sbb pregnant dh masuk 6month 2nd baby...deliver soon edd 8/2/2021

3y trước

time pregy masih bole menyusukan ke sis? brpa lama tu?

Yg lain semua sampai 10bulan ke, yg no 5 ni masih BF, umur 2tahun 8bulan...nanti baby pulak nk menyusu