Tablet Samsung Untuk Dimenangi! Sertai Hari Ini!

🤩 Jom menangkan tablet Samsung ini untuk kegunaan anda dan keluarga! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-tablet-samsung/1542

Tablet Samsung Untuk Dimenangi! Sertai Hari Ini!
205 Các câu trả lời

Assalamualaikum.. Bismillahirrahmanirrahim dengan ini jawapan SAMSUNG ada 8 PERKATAAN.. Semoga ada rezeki saya dan anak2.. sepanjang saya mengandung saya guna aplikasi theAsianparent sangat membantu saya sampai sekarang..amin amin ya Rabbal Alamin 🤲🏻

Jawapan : 8 perkataan SAMSUNG. ✅ Harap ada peluang untuk saya menang tablet ini untuk ibu ayah saya. Boleh mereka guna untuk video call cucu-cucu dengan melihat screen yang lebih besar. Mereka pasti suka😊 Terima kasih adakan giveaway yang best ni🥰

Terdapat 8 perkataan SAMSUNG yang ditemui. Berharap sangat ada rezeki untuk memenangi tab SAMSUNG ini bagi kemudahan anak-anak saya untuk mengikuti pembelajaran secara online. Tq samsung atas peluang ini! 🌹 #samsungXTAP #theasianparent

Jawapan : 8 perkataan SAMSUNG Semoga ada rezeki saya dan layak untuk menang Samsung Galaxy Tab A8 Wifi ini. Dapat saya gunakan khas untuk aktif berbisnes dan aktif berkongsi info di #TAPmalaysia #tapvip #theasianparentmalaysia

Jawapannya adalah 8 perkataan SAMSUNG Saya suka membaca posting di Asian Parents sebab dapat menambah ilmu parenting. Saya bakal menjadi seorang ibu tidak lama lagi. Sangat bersyukur dengan rezeki yang datang.

Jawapan : Ada 8 perkataan SAMSUNG. Semoga ada rezeki untuk anak2.. boleh bagi pd mak abh di kampung.. bila VC screen besar dan barulah mak abh di kampung seronok dpt tgk cucu🌸🥰 #theasianparent

TheAsianParent Malaysia (WORD SEARCH CONTEST) JUMLAH JAWAPAN: 8 PERKATAAN (SAMSUNG) Semoga ada rezeki saya untuk memenangi contest ini 🥰 #samsungXTAP #theasianparent

saya menemui 8 perkataan SAMSUNG.Saya berharap sangat untuk memenangi tablet samsung ini,hadiah untuk hari jadi anak saya bulan 7 ini.Moga ada rezeki untuknya❤️

TheAsianParent Malaysia {WORD SEARCH CONTEST} Ada 8 perkataan 'SAMSUNG' Disini saya sertakan jawapan saya. Harap ada rezeki buat saya sekeluarga. Amin 🤲🏻