Pengalaman Anda :)

Jom kongsi pengalaman anda berapa lama di dewan bersalin.

Pengalaman Anda :)
202 Các câu trả lời

Ank 1st-msuk labour room 8 pg bukaan 2cm.. Pukul 2 ptg bersalin Ank 2nd-msuk labour room pukul 2 pg bukaan 6cm..2.37 pg bby kluar Yg ke 3 inshaallah lg 2 mggu.. Hrp x lme la😅

start contraction 7am , pergi hosp pkul 12pm , check 4cm , start kluar darah , terus masuk lr , pkul 4/5 pm pecah ketuban , then baby keluar 6:02pm #babymerdeka #31/8

Ketuban meletup kol 11mlm, bsalin kol 8 pagii.. Tu pn bby da biru.. Alhamdulillah skunk anak da 2tahun lebih..nk sgt yg kedua nie xyh tgu lelama terus bsalin 😊

Sy ank first 12jam dlm LR, ank second 5min je dlm LR, trus brnak..haha sb dh tahan skt dr umah..tkt nk g hosptl awl2, tkt kena induce mcm ank yg prtama..🤣

Smp hosp dh 5cm.. Masuk labor room 7cm. Dr 7cm nk ke 10cm tu 4jam😂😂😂 Anak no 2 plak tunggu nurse prepare alatan je sbb mmg sampai2 je dh 10cm..

Baru sorang anak pengalaman tk dapat dilupakan masuk labour room pkl 4.40pagi 4.50pagi baby dah keluar. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan.

Anak no.1 sehari No.2 pg bersalin ptg depa soh balik dah No.3 8hari hari sbb GBS n berat anak turun No.4 5hari sbb GBS

ank first kul 6 .pg masuk kul 7.10 pg baby dh kuar . sejam lebih mcm tu ... next year tggu plak baby second .. moga di permudahkan ... mcm first bby.

Pecah air ketuban pkul 1am,masuk labour room terus pkul 2am..deliver 3.4kg cute baby boy at 7.01pm..so exactly 17 hours dlm labour room..huhu 🥰

1st baby 4jam++, masuk lb 3cm 2nd baby 30min, msk lb 4cm 3rd baby 10min, msk lb 4cm Tp sakit tu bila fikir2 balik...ngeri pulak nak hadap.huhu...