Pengalaman Anda :)

Jom kongsi pengalaman anda berapa lama di dewan bersalin.

Pengalaman Anda :)
202 Các câu trả lời

Saya branak emergency czr.. Masuk OT 11.30pm, branak 11.49pm siap semua dlm jam 12am lbh.. Alhamdulillah selamat semuanya pada 23 Nov 2019 😘

masuk jam 12.30 . contraction sampai 3.10, bersalin 3.15 tanpa gunting sebab kepala baby keluar sendiri tanpa perlu teran kekuat. Alhamdulillah

5y trước

Wahhh.. any tips sis ??

masuk LB lbih kurang jam 8.30pg, brsalin 4.17pm( dekat 8jam) siap jahit semua tu 6ptg bru msuk wad. letih tp lega rasa selamat dua2. 🥰

pkul 8 pecahkn ktuban pkul 12 lahir tnggu smpi ad katil kosong pkul 5 bru kluar dri blik bsalin. sejuk ketaq2 dlm tu smpi nk trlelap

Start sakit mengeras 5min sekali pukol 11 malam. Pergi hosp pukol 2pagi jalan da bukak 5.5cm. Pukol 3.57pagi selamat bersalin.

Stgh jam.. lbi kurang 10 minit teran lps tu baby slmt dilahirkan.. masa lain tu diisi dgn soal jawab berkaitan buku pink😀

1st bby 5 jam 2nd bby 2 jam 3rd bby ni x tau lg..mudah2 an di permudahkan urusan bersalin nt..due 8/1/2020 #35w1d

Dh lama sangat sampai ingat2 lupe..ank pertama sakit subuh..bersalin klu x silap kul 10 pg..yg lain2 tu antara 2 ke 3 jam.

Ank sulung..lama jugak ...masuk pukul 11. Mlm ptg esok bru bersalin...puncanya minum minyak selusuh terlalu awal...😔

masa bersalin ank no.5 dua jam jaa dlm lbroom..lps tu pindah wad besa jaa..tp ank 1st lebi dr 6 jam...😂😂😂😂