Sedang merancang? Atau sedang hamil?

Jom komen siapa sedang merancang atau sedang hamil pada tahun ini😍🥰👇 Min doakan apa pon perancangan parents semua agar semuanya dipermudahkan hendakNya🤲

Sedang merancang? Atau sedang hamil?
31 Các câu trả lời

Saya sedang hamil kandungan sulung usia 8minggu..Doakan kandungan saya sihat & kesihatan saya sentiasa baik ya..untuk ibu yang sedang hamil,saya doakan semoga segalanya berjalan dengan lancar & dipermudahkan sehingga process kelahiran..moga anak kita sihat2 belaka❤️ Love you all ibu,mama,mak,umi,mummy & bonda hebat💪🏻💐 We can do this!

bulan1 baru ni stop pil perancang sbb ingin hamil.. alhamdulillah rezeki ,now i'm pregnant 8week second baby🥰doakan semoga sy& kandungan sihat sentiasa ye semua..tengah mabuk alahan skrg ni😭

4y trước

x kcau susu bdn?..

Aaamiin.. Sedang merancang min. InshaAllah 2 tahun lgi. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sedang bsrkan ank..hehe..sdg berusaha susukan ank hngga 2 tahun..fightinm✊🔥

4y trước

Wah..hebat!U can do it 💐

19weeks already.. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kelak. 👶👶

4y trước

Semoga kandungan sihat2 sahaja💐 Dan segala urusan dipermudahkan sehingga process kelahiran..

im in wad now... doakan semoga semua selamat dan di pemudahkan...

4y trước

aminnn

alhamdulillah baby faaeq dh lahir.. 18mac baru ni..

13/4/2021 akan dpt tarikh bersalin dri Dr..doakan saya..#34weeks..

4y trước

Semoga dipermudahkan segala urusan sis💐

sedang hamil doakan dy membesar dengan sehat di dalam perut

4y trước

Semoga kandungan membesar dengan sihat sempurna & dipermudahkan sehingga process kelahiran kelak💐

sedang hamil anak ke 2