Ada yang due date bulan Ogos 2021? Komen jom!

Hi parents to-be semua👋🤰 Siapa sini yang bakal bersalin atau EDD dia bulan 0gos 2021 ya? Jom komen sikit please😘 Semoga dipermudahkan segala urusan bakal parents nanti🤲

Ada yang due date bulan Ogos 2021? Komen jom!
41 Các câu trả lời

20/8 prsiapan semua dah lengkap..cuma risau lah sbb dah start sakit smpai ke belakang 😭 kkdng tahan sakit smpai mngalir airmata, dah lah anak first so tak tau rasa contraction sbenar cm mana😣 aduhh ada tak yang sama kes mcm sy?

3y trước

saya due date 18/8 sama macam awak saya pon anak first ye betul kadang ii tahan sakit sampai menangis sebab tak tahu sakit nak bersalin yang betul atau yang paksu langsung takde pengalaman 😭

InsyaAllah 31 ogos, tapi tak tau lagi nak bersalin kat hospital kerajaan or swasta... sesab i WNA suami warga malaysia n sudah terdaftar nikah .. please bagi yang tau mana ok pasal caj kerajaan n swasta bagi orang macam i 😁🙏

3y trước

Sama lah due kita.. Saya pon 31 ogos..

persiapan semua dh dibuat trmsk persiapn mental n fizikal... maklumla musin convid ni kena kuat n slalu get ready... in sha allah semoga allah permudahkan... due date 2/8/21

29/8 xbuat preparation ape lg.. mybe anak ke-5 da kot.. plus pkp cam mls nk keluar,xsuka sgt beli online..

in sha allah 29/8..first mom..nervous sangat..brg dah 80% lengkap..hrp smua dipermudahkan urusa

14hb, baru beli2 brg je skit..repeat pkai baju kakaknye je kot sbb aritu scan nmpk burger

19.8 , makin lama makin excited, nervous semua ada 😂, alhamdulillah ada yg stgh dah complete

3y trước

semoga semuanya dipermudahkan 🌸🌈

Sy 11.8 ni... tp brg byk x complete lg... semoga urusan kita semua dipermudahkan

sy 8/8.. barang semua dah lengkap..tunggu nk angkat masuk dlm kereta ja 😁

6/8 anak first. Semua dah siap beli. Cuma belum basuh dan packing je🧳