JIRAN TEGUR SAYA BELI SARDIN

Jiran tegur::: Aii kau beli sardin lagi?? hari hari nmpk kmu laki bini beli sardin knp tak beli ikan ayam ke?? Sedap ke sardin harga rm1.7 tu Hina sangat ke Makan sardin hrga rm1.7

49 Các câu trả lời

Skali skala kalau mkn sardin, kicap, telur goreng ya allah nikmat nya..

Husnuzon sis.. maybe die betul2 curious psl kesedapan sardin tu

sis cube share sardin ape 1.7 kt tmpt sis ni paling mura rm7.99

Awak offer la jiran tu. Dia teringin sardin. Sian dia😂

Cuba bagi jiran kmu tu sardin, mgkin dia nk try gak.😅

Sardin mkn ngan, nasi panas2 lg pulak ada telor..

hihihi..dah xde benda lain nak di tanya agaknya..🤭

Sedap apa sardin ..my fav hari2 mkn sardin pun takpe

4y trước

Dia org bnyk duit tk mkn sardin 1.7 hhhah.dia makn daging ayam ikan hari😂😂😂😂😂

Sardin sambal + telur dadar bapak sedap

bagi la jiran rasa sis dia nak tu 😀