JIRAN TEGUR SAYA BELI SARDIN

Jiran tegur::: Aii kau beli sardin lagi?? hari hari nmpk kmu laki bini beli sardin knp tak beli ikan ayam ke?? Sedap ke sardin harga rm1.7 tu Hina sangat ke Makan sardin hrga rm1.7

49 Các câu trả lời

Sardin ape tu 1.70? Selalu beli 7 hengget lebih. Mahal nau. Abaikan mulut jiran busuk tu

Kesian jiran, xpernah mkn sardin gamaknye sampai xtau kesedapan sardin tu mcm mne😂

Dya have² kot , abaikan je dya .. kite xusik beras umah dya , dya sebok sardin kite 😂

4y trước

Betul betul 😁😁😁

Oh I love sardin...mcm2 bole dimasak.paling best smbal sardin mkn dgn lempeng...😋

4y trước

Wahhh sedapnyaaaaa laa....favourite anak2 sy tu🤤🤤🤤

Sardin paling sedappp 😍, bertambah bila makan.. Abaikan je apa org kata.. Sis,

U should say kat makcik kiah tu , hina sngt ke mkn sardin acik ? Beria nyeeee lah

sedap hokay. klau pandai sardin tu bole masak memacam jenis. lg2 gulai perghh 😂😂

4y trước

Biasa org ada2 mana makan sardin🤣🤣🤣

jwb la balik... suka hati kite duit kite,duit kite, nk jugak keee? haha...

Dia tak pena mkn sardin kot,asyik mkn ayam jer..sedapnya sardin tu😋😋

Abaikan je, mlt org Memg xleh tutp. So, Jgn streskn dri Sbb mlt org