.

janin 11 minggu berpa bulan ye mmy2.. ??

23 Các câu trả lời

harap membantu sis. ..sb dlm ne mgg dah adaa

saya nak tanya..saya dah 11 minggu 5 hri..normal ke saya rsa ngilu dibhagian perut belah kanan..ngilu tu rasa time nk tunduk... siapa yang 11 minggu 5 hri yg dah nampak perut?

2y trước

nk tnye jgk .klau jnis perut buncit .mcm mne nk bezakan .bby mmbesar .sbb sy perut buncit.skrng sy dh 11 weeks 5 hri.n klau pregant .perut dia akan keras ke atau lembik ye.sbb dulu ank prtama sy.prut sy lembik je .sbb janin tk mmbesar .n sy kguguran.tu sy nk tau.sbb sy tkut ank kedua pon same.boleh jelaskan .tq

normal ka rasa ngilu bahagian bulatan tu 🥺 #11minggu

2y trước

normal dik.

Harap carta yg sy google ni dpt mmbntu sis 😉✌

Saya nak tanya masuk 11minggu 5 hari ni perut saya rasa berangin dan pedih, apa saya perlu buat ye? Kadang rasa sakit kt perut sbb angin .. normal ka tu

Kira sebulan ada berpa mggu ada 4mggu klau dua bulan da brpa da.. Kira ler.. 🥴

Assalamualaikum sy nk tya..waktu mengandung ni blh x mkn cuka delima..apakah kebaikan minum cuka delima ni..

11minggu tu mmng kah slalu kencing²

2y trước

Sama lh sis

harap membantu sis. ..sb dlm ne mgg dah adaa

klau 11w1d brpa bulan ye??

3y trước

ok tq kak