MISSCARRIGE 19W

Jangkitan bakteria pada kantung .Kantung jadi nipis dan leaking,air ketuban jadi kering.Baby tak xdpt diselamatkan.Bersalin normal .Baby boy .Firdaus Bin Muhammad Hakim di beri nama .Jumpa di Syurga Anak Mama ?.Jumpa lagi kawan2 on next my pregnancy.Doakan

50 Các câu trả lời

Takziah sis..boleh share simtom n tanda2?sy skrg pon 19w pregnancy

Takziah mommy...keep strong k...semoga dimurahkan rezeki...🙂

mse 18w tu ok lg ke sis..apa sintom2 sis tau baby dh xmnjadi?

Takziah sis. Sis jangkitan pada kantung tu disebabkan keputihan ke?

salam takziah sis.semoga diberikan rezeki lagi selepas ni

Salam takziah sis... Semoga diberi rezeki lagi insyaallah

Salam takziah. Xpe sis InsyaAllah ada rezeki baru.

Salam takziah...in shaa Allah ada rezeki lain

salam takziah 🙏 moga tabah n sabar..

Salam takziah... Moga ada rezeki...