MISSCARRIGE 19W

Jangkitan bakteria pada kantung .Kantung jadi nipis dan leaking,air ketuban jadi kering.Baby tak xdpt diselamatkan.Bersalin normal .Baby boy .Firdaus Bin Muhammad Hakim di beri nama .Jumpa di Syurga Anak Mama ?.Jumpa lagi kawan2 on next my pregnancy.Doakan

50 Các câu trả lời

Innalillahiwainnailaihirojiun. Alfatihah buat baby syurga sis.. Sy pn pnh kehilangan baby masa minggu 22..baby girl.. Setelah 7 thn menanti.. Tp Allah lebih mengetahui, lepas setahun lbih sy pregnant semula.. X plan apa2 pn.. Tp Dia gantikan yg baru utk sy, suami & ank sulung yg dh umur 9 tahun.. InshaAllah bln 12 due.. Doakn sy.. Sis tabahkan hati, usaha, doa & tawakal kpdNya..

Al-fatihah..kes kita sama sis.. doc sahkan ada infection..baby dah x boleh survive ..xtahu mana datangnya infection tu 😔 baby 19 weeks, bersalin normal, cukup sempurna sifat..sekarang sdg berpantang hari ke 15..baby boy jugak, saya berikan nama 'Muhammad bin Mohd Naim'.. semoga anak kita asbab kita ke syurga.. Amin..

Salam takziah... Sy penah lalui... 7 bln... Meninggal dlm perut... Sentiasa pikir positif... Sokongan suami... Keluarga dan org sekeliling penting... Elakkan duduk seorang... Pahit memang pahit... Lepaskan dan redha... In Syaa Allah... Allah akan bantu kita

5y trước

Miss Lemon... Sy mengandung skang 3 bulan... Alhamdulillah...

Takziah yg..positif byk2 k walau dlm kesedihan..sorry tumpang tny ada sign apa2 x sblm awk tahu baby dh xde..rs nk scan tiba2 ke,atau demam lama ke mcm mana

5y trước

Air ketuban saya leaking tiba2 dan kering so baby xdpt survive kalau xde air ketuban.Saya takda tanda2 langsung ,normal pergi kerja balek kerja

Innallillahwainallillahirojium.. Semoga sis n keluarga d berikn ketabahan hati..insyaallah nti da rezeki lgi.. Allah lebi syg kat baby..baby syurga..

Salam takziah. Kuatkan diri ya ☺️ Selamat berpantang. Rezeki awak ada yang menanti di sana & doakan awak ❤️

Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un... Baby sis dah tunggu di pintu syurgaaaa... Sis, doctor cerita tak bacteria apa tu?

sy 30mggu pregnnt . tp bkn miscarriage . heart beat dah takde . bersalin normal secara induce

5y trước

Mcm mna bleh mngla sis?

Takziah awak . Anak syurga awak tunggu awak dgn husband kat sana nanti. Stay strong sis .

Salam takziah ye sis..semoga sis dilimpahkan rezeki yang berkat . Sis kuat