Trimesters 2 Miscarriage

Lahir nya Muhammad firas firdaus bin muhd ihsan pada 29/10/2019( 5 bulan 21week), hari yang bermakna dn juga memberi kenangan buatku dan juga suami, sekejap sahaja menatap, mendakap si kecil tu, masih dalam ingatan dan takkan pernah lupus. Jumpa kita disana nanti anak syurga ku?

6 Các câu trả lời

Salam takziah sis . Yakin dgn hikmah di sebalik ujian nie . Sis untung ada anak syurga yg menunggu sis & suami di sana . Semoga ada rezeki lagi utk mgandung. Jgn putus asa ya 🙂

4y trước

Sama2

Takziah sis..☹️ tapi maaf nak tanya, boleh sy tahu mcm mana dapat tahu baby meninggal dlm perut ? Ada simptom2 ke ?

4y trước

In sha allah.. Amin

Moga terus kuat puan dan suami. Amin yra

Salam takziah sis

Takziah sis 💪

Takziah