waktu berurut

jam 9 hgga 10 pgi td berurut,ya Allah sakitnyaaa lahai. menangis2 tahan sakit urut ni. pd mk2 yg prnh berurut,blh xkongsi pengalaman korang. dan mse brtungku tu kn sme xmcm gmbr nih. merah gitu dan mninggalkn kesan mcm gmbr kedua tu. pedih 😭😭😭

waktu berurut
2 Các câu trả lời

ms bertungku tu..puan guna alas dgn kain lapik tak?..sbb kalau ia pns sgt blh jd kulit merah..melecur pn blh....mg dpmudahkan segalanya...dan mg cpt sembuh..aamiin

Saya xpernah jadi mcm tu. Kena lapik sis.