27.3.20 38w6day

Jam 4subuh sya ketandas buang air kcil . Tgok² da ada darah sikit tp xda lendir.. Jm5 pingang sakit mcm sengugut.. G hosp jm11.10 bukaan mc 1cm . Selalunya 1cm tgu brpa hari eh tuk bersalin ? Anak pertama.

2 Các câu trả lời

kemungkinan belah malam nak ke pagi atau esoknya..tgk progress bby...nk cepat..sis banyakkn berjalan..😁...kalau larat buat jalan itik..😁

saya dulu anak first..pkol 2pg (8/7/2016) pegi hospital check baru 1cm...ptg hari yg sama dlm jam 5.27ptg sy bersalin.