1CM

Semalam perut mengeras , rasa macam sengugut n rasa nak berak jak... dtg hospital cek bukaan, da buka 1Cm .. agak2 brpa lama lagi mau tnggu smpai beranak yg betul2 pnya tu? ??

2 Các câu trả lời

Banyak kan berjalan.. buat squart kalau mampu.. hehehe.. ikut pada org juga sis.. ade cepat ada lambat.. semoga di permudhkan..

5y trước

Thank u sis ☺️☺️

Banyakkan berjalan.. atas orang mommy ade org cepat ade yg lambat..

5y trước

Sy doakan urusan mommy untuk bersalin dpermudahkan nanti.. aaminn