34 weeks 1 day

Isteri sy dah 34 weeks tpi selalu rasa segugut waktu nak tido dan pagi.. adakah ini normal?

25 Các câu trả lời

Braxton Hicks contractions. it's fine. tp kena alert dan kira berapa kerap sakit tu. klu nk bersalin,kita sndri akn thu

2y trước

Saya dah 2 hari rasa macam ni pukul 4-5 pagi tapi dgn sakit perut membuang elok je. Rasa macam sengugut pun ada sakit habis pinggang. 1st mom. Risau juga kot nak beranak dah 😅 Bila tarikh napas slow2 hilang p sakit tu. 34 minggu 6 hari harini.