34 weeks 1 day

Isteri sy dah 34 weeks tpi selalu rasa segugut waktu nak tido dan pagi.. adakah ini normal?

25 Các câu trả lời

saye dulu 34weeks da turun tande. da third trimester get ready je

Eyaa malam tidur xselesa ank kedua ni bangun pon mok ambil masa yg lama miring" lgi ba tidur😁 normal jugk ka tu kadang sakit d bwa perut dan rahim

Saya nak Tanya saya dah 34 weeks 1 day.kk call saya sangkut gula tggi sikit..mcm mna ye nak atasi tu?? Cmfm kan sya boleh normal now bby dlm 200gm mcmtu.

sama lah mcm sya,rasa mcm segugut lps tu berhenti sekejap rasa sakit tu..

2y trước

samaa

yea..tu false contractions..sy pn 34w 1d...dr 29w lg sy asik rasa senggugut..tp biasa je..slagi blh stop n xde kuar tanda..xde apa2 lh 2 mknanya

spa mcm sy bila berjln sakit tulang pinggul kdg tepi pusat senak area blkng sy 34week 4day... and bby kerap sedu

2y trước

Saya sis.. Sama kita.. Kerap kali sakit pinggul and bby kerap sedu

Sy pn 34 weeks 4 day, mmg rase nak period, rase senggugut, perut mengeras, sakit pinggang.. Kontraction palsu.

saya pun rasa mcm tu jgak tiap ii mlm ngn pg ii .. skrg dh 34mnggu 1hari

sama jgk..tgh merasa skrg ni. now 34w2d

ye normal. tanda2 contraction