Mohon Bantuan dari Puan-Puan

isteri saya sekarang pregnant anak pertama lebih kurang 9 minggu, mula minggu ke-8 tompok darah mula keluar hingga hari ini isteri saya mengalami kesakitan yang amat sangat. apa yang saya perlu lakukan? nak bawak ke hospital isteri tak mampu turun tangga rumah tingkat 3. mohon bantuan puan-puan

8 Các câu trả lời

pi hospital encik, sebab kalau bleeding + sakit tu mungkin petanda keguguran sebab saya dulu pun macam tu. bawa cepat sebab takut infections

call ambulance n bawak wife ke hospital secepat mungkin..Semoga dipermudahkan..Aamiin🤲

Sy dulu tingkat 5. mmg slow je turun tangga. suami nk angkat pon berat 80

xde cara lain mmg kna g jugak hospital cane pun.. col la ambulance

3y trước

pendarahan yg sedikit mungkin normal tapi sakit yg teramat tu jarang sy dengar.. lebih baik segera refer ke hosp jgn tangguh2.. hubungi ambulance.

call ambulans la bang

call ambulance

Call ambulance

g hospital