MOHON PERTOLONGAN DARIPADA HAMBA ALLAH YANG SUDI BERKONGSI REZEKI

Assalamualaikum wbt MOHON JASA BAIK TUAN PUAN UNTUK SAYA MEMERLUKAN SEDIKIT KEWANGAN UNTUK BAYAR DUIT TAMBANG TEKSI KE HOSPITAL.. MOHON BANTUAN#bantusharing #seriusnanya URGENT BATUAN DARI TUAN PUAN UNTUK BANTU ANAK SAYA DEMAM PANAS

MOHON PERTOLONGAN DARIPADA HAMBA ALLAH YANG SUDI BERKONGSI REZEKI

macam mana nak contact?

Assalamualaikum