JOM LAA KONGSI²

insya-allah nak namakan dia Hanin Hanania Sumayyah Ertinya : anak perempuan tersayang yg selalu di kasihi allah ..

JOM LAA KONGSI²
97 Các câu trả lời

Nama ank akk auni nursyuhada...bila dh msk sek dia merungut..kenapa isi nama panjang2..nk isi borong susah😅 Sbb nama ayah dia pun dh asal panjang tu yg lagi jd panjang..ahmad sabri...kesian pulak dgr anak kata gtu..pd buku2 tulis kami terpaksa pakai cop utk mudahkan urusan..tp borang2 lain tu yg susah sbb x blh cop..hihi..

Sy yg pertama sudah.. 1, Seri siti Qhadijah 2, seri nur Qhasih 3,seri nur zulaikha 4,seri nur hajar 5, seri indah cahaya.. Yg ni klo girl Klo boy 1, muhammad yusuff arash 2, muhammad adam haiqal 3, muhammad ariff shah 4, muhammad adam imran 5, muhammad ariff isqandar..

5y trước

Ye, sy mmg suka name seri... Sy dh niat dlm hati sebelom kawin..klo sy kawin sy nk letak name pangkal anal girl seri... Suami siap tanya betul ni nk letak name seri? Sy jawab ye.. Jd lpas ni klo hamil age dpt ank girl pangkal semua ejaan seri..

Masa scan xnmpk jantina, dh keluar girl rupanya. Wife nk bg nama Zara Ufairah tp husband xnak, jd nama anak skg Zara Sofia. Skali belah sedara & kengkwn hsband rmai je namakn anknya zara sofia😂😂 gaduh jgk nk bg nama ank, kelakar pulak haha

Saya berkenan Harissa,, tapi bila Google Harissa tu maksudnya memelihara tapi kalau di negara Arab,, Harissa tu campuran Chili untuk masakan,,sekarang jadi di lema wanita, nak teruskan atau tak nama tu😅

5y trước

Rasanya ada sos harissa.. 😙😀

Anak kembar sulong saya nama Faradiba & Faradina.(8th) Lelaki tengah Fawwaz ( 5thn) ngan yg 2nd last Fayyadh (2thn) Ank bongsu nama Farhayra (5.5bln) ***tutup kilang da (kott..)😅..***

Biarlah mksud yg baik , ringkas dan mudah anak tu nk bawa nnti .. yg tak berbelit lidah nk nyebut nye😁 and senang tulis dlm jawi .. Hehee dr dulu minat nama Ainnul mardhiah😍

Jika diberi rezeki anak perempuan nak bagi nama adira auni dan adorra auni..harap kembar terus...amin.sekarang ada anak lelaki empat..2013 dulu gugur kembar

Naura Jamila - Bunga Yang Cantik❤️ Mudah-mudahan doa saya termakbul nak dapat cahaya mata perempuan tahun 2020.. Aminn..

Kalau sy dpt ank gegel yg kedua ni sy nk bg nama amni humra Maksud amni = ketenanganku,keamananku Maksud humra = mawar

Nma ank slung NUUR QASEH HAFIEQA Yg second ni . Kalo girl -NUUR ANGGUN AURORA .. Kalo boy - QISH MATEEN 💞😍