JOM LAA KONGSI²

insya-allah nak namakan dia Hanin Hanania Sumayyah Ertinya : anak perempuan tersayang yg selalu di kasihi allah ..

JOM LAA KONGSI²
97 Các câu trả lời

Amira dzakiyah rafifah- putri cerdas dan berakhlak baik Alka adira rafifah - gadis cantik dan berakhlak baik

Nur raisya hazura.. ☺️Teringin dpt anak prmpuan.. Ank first lelaki.. Hrp ank 2nd nie prmpuan lak..

Annur sumayyah insya allah (cahaya kebanggaan)semoga akhlaknya cantik seperti makna namanya..

insylh akn dinme kn Noor Afia Humairah afia : ank y seht humairah : pipi kemerah-merhan

Nur raisha humaira Raisha-pemimpin,puteri Humaira-berpipi merah Baby baru sebulan..

Putri nurqhaseh delisha...puteri cahaya yg mngembirakan dan mbuat org lain gembira.

-Saidatul Hadawiyah Nadiah -Nurain Maisara -Intan Liana ( ade dlm lgu A Ramlie )

Amra humaira 😊 Puteri pipi kemerah merahan Tp bkn rezeki baby girl kali ni...

Suka nama jannah.. Tapi suami tkmau... Rupenya Ex lame punya name... Hmmmmm

Sya teringin gak nk ank perempuan nk letak nama " noor inara humairah